Brouwerij Het Sas (1572) och Brouwerij Van Eecke (1624) är två av de äldsta aktiva bryggerierna i västra Belgien. Under gemensam flagg erbjuder Leroy Breweries en uppsjö olika produkter, med storheter som Poperings Hommelbier och Kapittel Watou. Traditionella belgiska klosteröl, syrliga fatlagrade varianter, moderna lageröl, belgisk witbier och mustiga julöl återfinns i produktionen. Alla med stort fokus på hantverk och tradition.

Leroy Breweries är beläget i Boezinge i nordvästra Belgien. Denna del av Belgien är vida känd för att producera öl i världsklass, och vid sidan av bryggandet är de närliggande regionerna en betydande producent av humleplantor.

Leroy Breweries är ett familjeföretag som fört vidare den ädla konsten att brygga öl på traditionellt belgiskt vis i sju generationer. Denna drift, kunskap och medvetenhet om tradition och hantverk gör deras produkter unika och har inte bara resulterat i en enastående ansamling av ölsorter, det har även tagit Leroys produkter till världens alla hörn, från Nordamerika till Asien.