Ace of Aces

DET AMERIKANSKA TRUMFKORTET

Raka vägen från Förenta staterna flyger vi in en bombsäker lager. Denna fantastiska öl bryggs av Connecticut Valley Brewing Company, ett familjeägt bryggeri i South Windsor, CT som fullkomligt bemästrar konsten om hantverksöl. Lagern Ace of Aces tappas i en så kallad “sleek can”, vilket gör det både bekvämt och gott att dricka ur den. Räkna med att umgänget kommer att fråga vad du håller i handen – och vi kan garantera att Ace of Aces lever upp till sitt namn.

En versatil vinnare

Liksom all lager är Ace of Aces kalljäst, därefter har den lagrats i ungefär en månad tills dess att denna versatila öl är redo att tappas upp och transporteras raka vägen till oss på Neptunium.

Vad mer kan vi säga om detta ess? Det är en frisk, amerikansk lager med en alkoholhalt på 4,4%. Enligt Systembolagets rekommendationer passar den bra till ljust kött och fisk – men vi tycker att den passar till det mesta. Karaktären påminner om knäckebröd, örter, aprikos, och apelsin. Den besitter en läskande balans mellan beska och sötma från kornmalten.

Hitta mig på systembolaget

Ace of Aces gjorde debut på hyllan i vintras och finns idag i så många som 260 butiker. Se till att hitta den på närmaste Systembolag eller beställ sommarens nya favorit så snart som möjligt.