Ace of Aces lanseras i fasta sortimentet

Vi har den stora glädjen att meddela att Ace of Aces från Connecticut Valley Brewing Company lanseras i Systembolagets fasta sortiment den 2 december. Ace of Aces är en frisk American Lager på 4,4% med örtiga inslag och en elegant balans mellan beska och maltsötma.

Ölen kommer i en 355 ml så kallad Sleek Can. Distribution kommer att ske till Systembolag över hela landet och kan beställas till enstaka butiker.

Connecticut Valley Brewing Company är beläget i South Windsor (CT, USA) i hjärtat av New England och är ett familjeägt bryggeri som öppnade sin nya anläggning så sent som 2018. Under 2019 har vi lanserat varumärket för den svenska marknaden dels till bar och restaurang men vi ser även emot flera kommande släpp på Systembolaget.

https://www.systembolaget.se/dryck/ol/ace-of-aces-121815

Connecticut Valley Ace of Aces American Lager